Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Als u akkoord bent, surft u dan gerust verder op onze site. X
Hotel de Pauwenhof

Het Proef Maastricht arrangement komt voort uit de samenwerking van Danyel en George in de keuken van het fameuze Hotel prinses Juliana te Valkenburg in de jaren 90..

Het arrangement omvat 2 overnachtingen, van vrijdag op zaterdag en van zaterdag op zondag inclusief ontbijt en de menu's.

Op vrijdag geniet u van het 3-gangen diner in restaurant Danyel. Gevestigd in Hotel de Pauwenhof.

Zaterdagavond serveert restaurant Au Coin des Bons Enfants u een culinair 4-gangen menu. Dranken zijn niet inbegrepen en kunnen ter plekke worden voldaan.

De wandeling van Hotel de Pauwenhof naar restaurant Au Coin des Bons Enfants is ook zeker de moeite waard. Over de Markt via het Vrijthof en het Hendric van Veldekeplein naar de Ezelmarkt. 10 minuten langs prachtige pleinen en door verstopte antieke straatjes!

De prijs per persoon bedraagt 199 euro. Dit arrangement is te boeken op basis van beschikbaarheid bij zowel het hotel als het restaurant en bij tweepersoonsbezetting.

Er geldt een toeslag voor alleengebruik.

Reserveringen graag via Hotel de Pauwenhof, 043 3503333

 

 

Ezelmarkt 4 - 6211 LJ Maastricht
info@aucoindesbonsenfants.nl
+31.(0)43.321.23.59

home  
dackus.it  
photolima  
fotostudio wyck  
michiel borstlap