Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Als u akkoord bent, surft u dan gerust verder op onze site. X
Routebeschrijving

Een wandeling van 8 minuten van Hotel Mabi naar restaurant Au Coin des Bons Enfants, Ezelmarkt 4

Komend uit het hotel linksaf, Kleine gracht. De markt oversteken richting de bushalte. De Grote gracht inlopen. Linksaf de Helmstraat in. Rechtsaf, voor het theater aan het Vrijthof langs lopen het Keizer Karelplein op. Linksaf het Sint Servaasklooster in. Aan het einde van dit straatje rechtsaf, Bouillonstraat. U komt nu bij Café Tribunal aan de Tongerse straat. Voorbij het Café direct linksaf, Ezelmarkt. Aan de rechterkant, op de hoek van de Kakeberg, ligt het restaurant.

Een wandeling van 5 minuten van het Kruisherenhotel naar restaurant Au Coin des Bons Enfants

Komend uit het hotel 2x linksaf, Kruisherengang. De drukke Calvariestraat oversteken en de Abt straat in. Onderaan de straat linksaf de Tongerse straat in. Voor café Tribunal rechts de Ezelmarkt op. Aan de rechterkant, op de hoek van de Kakeberg, ligt het restaurant.

Een wandeling van 2 minuten van Hotel Les Charmes naar restaurant Au Coin des Bons Enfants
Komend uit het hotel rechtsaf de Lenculen straat omhoog lopen. Voorbij café Tribunal linksaf de Ezelmarkt op. Aan de rechterkant, op de hoek van de Kakeberg, ligt het restaurant.

Een wandeling van 2 minuten van Hotel Botticelli naar restaurant Au Coin des Bons Enfants
Komend uit het hotel linksaf de Papenstraat, die overgaat in de Bouillonstraat, omhoog lopen. Voorbij café Tribunal linksaf de Ezelmarkt op. Aan de rechterkant, op de hoek van de Kakeberg ligt het restaurant.


Vanuit Wijck via Vrijthof naar restaurant Au Coin des Bons Enfants, Ezelmarkt 4

De wandelroute vanaf de overkant van de Maas, het stadsdeel Wijck, naar het restaurant vergt ca. 10 minuten. Bijvoorbeeld vanuit de Stationsstraat, door de Wyckerbrug straat, over de Sint Servaasbrug. Rechtdoor. Voor de Bijenkorf linksaf, Kersemarkt, en direct weer rechtsaf, Achter het vleeshuis. Alsmaar rechtdoor, via het Sint-Amorsplein en de Platiel straat tot u op het Vrijthof komt. Voor u ziet u twee kerken. De Sint-Jan kerk (rode toren) en de Sint-Servaas basiliek. U gaat tussen de twee kerken door. De weg gaat langs een pleintje omhoog, Hendric van Veldekeplein. Bovenaan, aan het einde van het plein linksaf, Sint-Servaasklooster. Aan het einde van dit straatje rechtsaf, Bouillonstraat. U komt nu bij Café Tribunal aan de Tongerse straat. Voorbij het Café direct linksaf, Ezelmarkt. Aan de rechterkant, op de hoek van de Kakeberg, ligt het restaurant.

Vanuit Luik naar restaurant Au Coin des Bons Enfants, Ezelmarkt 4

A2 Luik - Maastricht. In Maastricht de afslag Hasselt-Tongeren. U bevindt zich nu op de J.F. Kennedybrug. Alsmaar rechtdoor (ca.2 km), over de Maas, langs het politiebureau, tot u bij een rotonde komt, het Tongerse plein. De rotonde voor één kwart nemen, oftewel rechtsaf, de Tongerse straat in. De Tongersestraat gaat over in een smal straatje, de Kakeberg. Na 200 meter onder aan dit straatje op de linkerhoek van de Kakeberg en de Ezelmarkt ligt het restaurant. Parkeren in de directe omgeving.

Vanuit Eindhoven, Heerlen naar restaurant Au Coin des Bons Enfants, Ezelmarkt 4

De routebeschrijving vanuit Eindhoven/ Heerlen is als volgt; Volg de A2/ A79 tot Maastricht. Bij Maastricht komt u voor stoplichten, dit stoplicht meerekenen. Rechtdoor, rechts voorsorteren, na het 3e stoplicht gaat u rechtsaf langs de bouwput van de ondertunneling, de oprit van de J.F. Kennedybrug op. Bij het stoplicht rechtsaf de brug op. Alsmaar rechtdoor (ca.2 km), over de Maas, langs het politiebureau, tot u bij een rotonde terecht komt, het Tongerse plein. De rotonde voor éénkwart nemen, oftewel rechtsaf, de Tongersestraat in. De Tongersestraat gaat over in een smal straatje, de Kakeberg. Na 200 meter onderaan dit straatje op de linkerhoek van de Kakeberg en de Ezelmarkt ligt het restaurant. Parkeren in de directe omgeving.

Vanuit Veltwezelt naar restaurant Au Coin des Bons Enfants, Ezelmarkt 4

De grensovergang Veldwezelt-Maastricht. Rechtdoor tot de rotonde, Via Regia, rechtsaf, rechtdoor tot de volgende rotonde, Annadal. Linksaf (rotonde ¾) , Annalaan. Rechtdoor tot de volgende rotonde, Emmaplein. Rechtsaf, Hertogsingel. Rechtdoor tot de volgende rotonde, Tongerseplein. Linksaf (rotonde ¾) , de Tongersestraat in. De Tongersestraat gaat over in een smal straatje, de Kakeberg. Onderaan dit straatje op de linkerhoek van de Kakeberg en de Ezelmarkt ligt het restaurant. Parkeren in de directe omgeving.

Vanuit Antwerpen, Hasselt, Vroenhoven naar restaurant Au Coin des Bons Enfants, Ezelmarkt 4


Volg de A13 van Antwerpen richting Luik. Afslag 32. Aan het einde van de afslag rechtsaf richting Bilzen, Vroenhoven, Maastricht. Bij Vroenhoven de grens over. Rechtdoor, Tongerseweg, tot aan de rotonde, Tongerseplein. Rechtdoor, (rotonde ½), de Tongersestraat in. De Tongersestraat gaat over in een smal straatje, de Kakeberg. Onderaan dit straatje op de linkerhoek van de Kakeberg en de Ezelmarkt treft u het restaurant. Parkeren in de direkte omgeving.

Aanbevolen historische route vanaf het O.L. Vrouweplein naar restaurant Au Coin des Bons Enfants

Schuin tegenover de OLV-Basiliek de Koestraat in. Aan het einde rechts, Stenenbrug. Linksaf, M. Heidenstraat. Bij café De Pieter rechts het Lang Grachtje in. Rechtdoor, Grote Looierstraat. Rechtsaf, Looiersgracht. Rechtdoor Ezelmarkt. Aan de linkerkant, op de hoek van de Kakeberg, ligt het restaurant.

 

Ezelmarkt 4 - 6211 LJ Maastricht
info@aucoindesbonsenfants.nl
+31.(0)43.321.23.59

home  
dackus.it  
photolima  
fotostudio wyck  
michiel borstlap